Minerale wol

 

 

Wij hebben URSA WHITE BLOWING WOOL
URSA inblaas wol combineert de uitstekende technische eigenschappen van minerale wol met een snelle en flexibele verwerking. Zo bieden we u een eenvoudige, veilige en duurzame verwerking.
samengesteld uit 99% gerecycled glas. 

 

 

 

URSA Pure floc

Ursa Pure floc is bestemd en gefabriceerd voor het isoleren van daken, vlieringvloeren en houtskeletbouw

PURE-FLOC-1024x1024
URSA Pure floc KD.
URSA Pure floc KD is speciaal bedoelt voor het isoleren van spouwmuren. Het bijzondere aan URSA Pure floc KD is dat het te verwerken is met een 14mm inblaasspuit. Met Knauf inblaas wol is dat niet mogelijk. Voor aanschaf en verwerking, dient uw bedrijf gecertificeerd te zijn door Insula of SKG-IKOB
 

Hunton houtwol

Hunton nativo is een inblaas- houtwol hoogwaardig isolatiemateriaal dat, van  sparrenchips geproduceerd is. De bomen hebben een PEFC certivisering en groeien in Noorse bossen. Deze houtvezel isolatiemateriaal wordt van A tot Z gefabriceerd in Noorwegen.


Naast inblaas houtwol hebben wij ook houtwol platen. Houtwol is erg makkelijk om te verwerken.


Houtwol heeft een hoge isolatiewaarde en heeft geluidsisolerende eigenschappen. Bij het bouwen van een geluidsconstructie worden specifieke eisen gesteld aan het geluidsniveau. Bij een geluidswand in klasse C, dat is de constructie tussen wooneenheden, is de grenswaarde voor luchtgeluid minimaal 55 dB in veldmeetwaarde, zie NS 8175:2012 waarnaar wordt verwezen in TEK17. Hunton behaald zelfs 64db in veldmeetwaarde. Het product is getest in een geluidslaboratorium.


De laboratoriumtesten geld voor beide producten.


houtwol
houtwol


Houtwol plaat


 
 
E-mailen
Map
Info